Tudnivalók

Ezen a blogon eladásra kínálhatod elfekvő, feleslegessé vált anyagaidat, kellékeidet. Elsősorban új méterárut, és rövidárut, de az újrahasznosítók kedvéért akár használt, jó állapotú anyagokat is.
Itt kifejezetten egy az eladó által meghatározott pénzösszegért kerülnek ki a termékek.

Feltöltéskor lehetőség szerint jó minőségű képet készíts, és írj anyagösszetételt, méretet, és egyértelmű árat. A kulcsszófelhő elhatalmasodásának elkerülése végett egységes kulcsszavakat használj! Jelöld meg a terméket, hogy rövid- vagy méteráru. Rövidárun belül címkézd a gomb, zipp, szalag, csipke, cérna szavakkal, méterárun belül használd a pamut vászon, pamut jersey, selyem, muszlin, puplin, plüss, termo, kötött kelme, farmer, gyapjú szövet, műszál szövet, velúr, bőrutánzat kategóriákat, és jelöld azt is, hogy felsőruházathoz, alsóruházathoz, használati tárgynak, kézimunkához, vagy babavarráshoz ajánlod az anyagot. És a neveteket is címkézzétek ha lehet, hátha valaki így akar keresni a bejegyzések között.
Indokolt esetben bővíthető a kulcsszavak sora, de legyen minél átláthatóbb, és egyértelműbb.

Kommentelésre itt nem lesz lehetőség. Amennyiben valakinek megtetszik valamelyik felkínált darab, a Tagok fülre kattintva megkeresheti az adott termék feltöltőjének elérhetőségét, és e-mailben felveheti vele a kapcsolatot a részletekért. A tagokra van bízva, hogy blogoldaluk címét, vagy e-mailt, vagy akár telefonszámot adnak meg, lényeg, hogy ez legyen az első lépés.

Amennyiben te is szeretnél csatlakozni, és ezen a blogon szívesen közzétennéd eladásra kínált anyagaidat, kattints a fejlécen lévő fülre, és az ott látható e-mail címen jelentkezhetsz tagnak.